Beyond Magic - Foekie


Stardust in your eyes Beyond Magic

Roepnaam Foekie NHSB 3082205 geboren 23-04- 2017 uit de unieke combinatie Isolde - Berber NHSB 2858691  X Karel Donder van de Trompeborgh NHSB 2792415. HD A Norberg waarde 30.

Foekie is alles waar je van een jachthond van droomt ze heeft een enorme drive is vreselijk gepassioneerd altijd vrolijk en super optimistisch ze is zo een genot om mee te werken en blijft me telkens verbazen met haar kunnen. Ze beschikt over een enorme dosis lef en deinst nergens voor terug, vossen,moeilijke terreinen , bramen, brandnetels steile sloot kanten niets, en nee zelfs geen stroomdraden houden haar tegen als er gejaagd moet worden. Jagen is haar leven dat draagt ze ook uit en dat maakt haar zo een geweldige Stabijhoun. 

 

Apporteren

Ze wil zo graag apporteren het is echt haar lust en haar leven.

Toen ze nog maar 5 weken oud was apporteerde ze al vol trots en helemaal gelukkig een speelgoed dummy die ze achter elkaar in de hand terug bracht.

Met 9 weken oud apporteerde ze al vol overgave in volle galop een echte duif wat voor de meeste puppy's op die leeftijd (maar zeker voor de Stabijhoun) een exceptionele prestatie is.

 

 

Show's

Ook op show's weet ze al aardig te presteren, op haar eerste show - de Dogshow Maastricht werd ze eerste (Veel Belovend) in de Teven Jongste Puppenklasse en daarna werd ze de Beste Jongste Pup! 

 

Op de Gundgshow te Arnhem werd ze ook als eerste geplaatst.

Beyond magic  haas stardust in your eyes friese stabij stabyhoun stabij jacht a diploma
Foekie 1 jaar oud tijdens een hazenjacht
Friese stabij jacht stardust in your eyes beyond magic isolde stabijhoun A diploma
Beyond Magic - Foekie 1 jaar oud

Veldwerk

Naast de jacht op klein wild waar we haar bijna dagelijks voor gebruiken en waarbij ze vol overgave en fanatiek apporteert in de meest lastige situaties, wordt ze ook ingezet voor het veldwerk waarin ze uitblinkt! Ze maakt van nature mooie brede slagen en is zó super snel maar ter gelijkertijd super secuur ze heeft een uitzonderlijk goede neus en ze beschikt over een buitengewone wil om het wild te vinden en gaat daar voor door het graatje ze gaat tot het spreekwoordelijke einde en weer terug. Ze is één bom passie, dat maakt dat ze soms nog wel flushed en iets te onstuimig is maar dat hoort ook een beetje bij haar leeftijd.

Allround Jachthond

Foekie is echt een allround jachthond; verloren zoeken, zweetwerk veldwerk, apporteren zolang ze maar mag werken.

Het is een uitzonderlijk lieve en tegelijkertijd vreselijk stoere teef ze heeft nooit geblikt of gebloosd voor het schot, jaagt zelfs los mee op een drijfjacht met herten en wilde zwijnen, ze wil gewoon zo graag jagen en dat delen met de baas nu al wil ze ''pleasen''. Op deze nog jonge leeftijd merk je dat de band met de baas alles voor haar is. Ze is echt een hard werkende Stabijhoun met een gouden karakter!


Beyond magic stardust in your eyes werkhond jachthond stabijhoun friese stabij jagen duif duivenjacht nederlandse ras hond