Isolde


Isolde - Berber NHSB 2858691

Isolde is een prachtig en vooral zelfverzekerd teefje uit de combinatie Elbrich van het Winaldhuhiem X Dries Borke Fan'e Alde Leane.

Showkwalificaties alsmede haar HD uitslagen zijn ruim behaald. Ze heeft HD A met een Norbergwaarde van 33,0 en wat vrij uniek is: geen onvoldoende aansluiting.

Karakter

Isolde heeft een fijn karakter, naast haar jachtpassie is ze van nature erg stabiel en zelfverzekerd. Ze heeft een enorme wil tot werken en zal alles doen voor de baas. Ze is echt een hond met een enorme ''will to please''; juist deze eigenschappen tezamen maken haar tot een goede werkhond en een absoluut genot om mee te werken.

KNJV A Diploma

Op 2 jarige leeftijd heeft ze haar eerste KNJV proef gelopen met een fantastisch resultaat namelijk 73 punten in de B. Haar 2e en 3e proef behaalde ze 71 punten in de B, hier bij eindigde ze 3 keer achter elkaar in de top 4. Door zo achter elkaar te presteren toont ze ook weer haar stabiele karakter.

 

In 2017 schreef Isolde geschiedenis door als eerste Stabijhoun in 12 jaar een  KNJV A- Diploma te behalen! En hoe, ze werd kampioen omdat ze de enige hond was die de duif binnen wist te brengen en dus de enige was die een A diploma wist te behalen. Voor deze buitengewone prestatie ontving ze de eerste prijs voor de hoogste A en de Mariënwaerdt Wisselbokaal! Wekelijk een hond uit duizenden.

 

Naast de KNJV proeven heeft ze zich al meerdere malen en blijft ze zich bewijzen in de praktijk jacht die ze met veel passie en toewijding doet.

 

Haar puppy's tonen en hebben ook al bewezen over de juiste aanleg, werkwil en kunde te beschikken om in de toekomst meer te bereiken.